Just Billing is het resultaat van de samenwerking tussen twee bedrijven die expert zijn op het gebied van Salesforce: het consultancy bedrijf Bridgin.IT en softwarespecialist CaseNine.

Het bedrijf Bridgin.it wordt gevormd door Hendrik-Jan van Ewijk en Bart Droppers. Beide zijn zeer ervaren consultants met veel ervaring in het implementeren van Salesforce oplossingen voor diverse sectoren zoals utility, energie, sustainability en energietransitie.

Software specialist CaseNine is expert op het gebied van maatwerk op het Salesforce platform. Het bedrijf dat in 2003 door Maudy van Eldik werd opgericht, heeft inmiddels talloze succesvolle projecten en applicaties op zijn naam staan.

Bridgin.it en CaseNine geloven in de kracht van samenwerking. Daarom hebben ze hun krachten verenigd en samen Just Billing neergezet. Bij de implementatietrajecten van Just Billing vullen ze elkaar goed aan:

Bridgin.it richt zich met name op het configureren van de Just Billing omgeving. Daarnaast neemt zij ook de conversie van de data naar de nieuwe omgeving op zich en het opleiden van nieuwe gebruikers.

De developers van CaseNine kunnen zonodig de Just Billing tool uitbreiden met nieuwe functionaliteit zoals interfaces of aanvullende business logica.

Het gezamelijke team van Just Billing staat voor:

De klant centraal

Wij zijn gefascineerd door alle mogelijkheden die het Salesforce platform biedt, maar snappen dat het daar niet om draait. Uiteindelijk gaat het erom dat we het probleem van onze klanten oplossen en hen zo goed mogelijk helpen. Om dit te kunnen doen, hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij implementatietrajecten zullen we dan ook een groot deel van de werkzaamheden op locatie uitvoeren en werken we altijd in nauw overleg met de klant.

Teamwork en resultaat

Wij geloven dat teamwork de beste resultaten oplevert. We werken in een multi-functioneel, zelfsturende scrum team waarin ook de klant een belangrijke rol heeft. Binnen dit team voeren we op zeer regelmatige basis overleg en geven we elkaar open en eerlijke feedback. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we efficiënt toewerken naar een goed eindresultaat.

Een toekomstbestendige oplossing die het verschil maakt

Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om zich te onderscheiden met goede, degelijke producten en diensten. Daarom bieden we een toekomstgerichte, flexibele oplossing waarmee u helemaal klaar bent voor de toekomst. Daarbij doen we geen concessies! Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan voor ons voorop. Als bedrijf bent u afhankelijk van een goed lopend facturatieproces. Daarom moet u er wel van op aan kunnen dat het werkt!